Ako ste sigurni da će vam večer u dvoje pokvariti površno obojeni nokti na nogama, nemate oko čega brinuti. Muškarac to nikada neće primijetiti tijekom seksa. Predstavljamo vam 6 stvari koje primjećuju, iako o tome nikada neće govoriti naglas.

Muškarac neće primijetiti da tijekom seksa nemate lak na jednom noktu… Kemija između vas mu je puno važnija . Postoje li iskre? Uzbuđuje li vas njegovo tijelo? Što je s vlastitim tijelom? To su stvari koje su bitne za muškarce. Pronašli smo 5 stvari koje će uvijek primijetiti na vama tijekom seksa.

1. Način na koji se krećete

Nadamo se da imate dovoljno samopouzdanja da se zavodljivo krećete po krevetu , jer to muškarce jako uzbuđuje. Pritisnite prsa uz njegova, zagrlite ga nogama, milujte ga, sklupčajte se … Što se više krećete, to ćete biti uzbuđeniji, oboje!

2. Vaša inicijativa

Ako mu dopustite da sve radi sam i pričekate što će se još dogoditi, dobit će osjećaj da vas ne zanima. Dakle, pokazati malo uzbuđenja, malo preuzmite inicijativu. Okrenite ga, popnite se na njega … neka to budu trenuci koje neće zaboraviti.

3. Pogled u oči

Gledate li ga u oči? Gledate li njegovo tijelo? I jedno i drugo je super! Ono što muškarci ne vole je da cijelo vrijeme buljite ili u njegov alat.

Pogled u oci
Muškarci vole kad ih žena gleda u oči.

Radije mu dajte do znanja da ste sretni što ste zajedno u ovom trenutku.

4. Vaše seksi donje rublje

Hej, nema problema ako nosite obične bijele pamučne gaćice. Jedva čeka da ih skine. No, činjenica da ste se pripremili za intimno vrijeme otkriva da razmišljate o seksu s njim – i to ga jako, jako uzbuđuje.

5. Dah

Ne, nije loš zadah (iako ni to nije privlačno). Radi se o načinu na koji „dišete“ . Dišete li teže nego inače? Je li vaš glas dublji? Ne morate cijelo vrijeme disati kao da ste upravo trčali maraton. Radije mu šapnite nešto seksi na uho, dajte mu do znanja da ne morate čekati da se prepuste svojim strastima. Njegov se entuzijazam hrani vašim, stoga se nemojte bojati to pokazati!

6. Interes

Muškarce najviše nervira kad je žena previše pasivna. Posvetite se svom muškarcu. Dok ste s njim, nemojte ni razmišljati o pregledavanju telefona!