Kad se zaljubimo, mislimo da smo pronašli idealnog partnera koji utjelovljuje sve ono što želimo. Ali savršenstvo ne postoji. S vremenom se mogu pojaviti sumnje jesmo li odabrali pravu osobu. Ako se pitate stoji li pored vas „savršen” muškarac, provjerite koje bi osobine trebao imati taj „savršeni” muškarac.

1. Ne boji se problema

Pravi muškarac stoji iza svojih riječi. Njegovi postupci pokazuju da je tu za vas kad ga trebate. U teškim vremenima nudi vam rame na koje se možete osloniti.

2. Kuhar

Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna kuhati idealan muškarac. Nije joj bitno hoće li skuhati idealnu večeru, dovoljno joj je da kuha i ponudi kavu.

3. Podržava vas čak i kada pogriješite

Svi griješimo , a kad se to dogodi, vaša bolja polovica trebala bi biti ta koja će vas podržati – čak i ako griješite.

Pravi muškarac
Pravi muškarac podržava vas čak i kad griješite.

Pravi muškarac će vas podržati u svakom slučaju jer zna da niti on nije bez mana.

4. Sjeti se sitnica

To ne znači da zna sve detalje vašeg života ili da će se sjetiti što ste nosili na prvom spoju. Ali on zna stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pjesma.

5. On nije samo pametan, već je i mudar

Možete imati i genija, ali ako on nema poštovanja i pokazuje ljubav na čudan način, to nije to. Važno je osjećati da pored vas postoji netko na koga se možete osloniti i tko pronalazi izlaze iz svakodnevnih životnih situacija.

6. Popravlja vam raspoloženje

Kad se osjećate loše ispričat će vam sjajnu šalu ili napraviti neke druge stvari zbog kojih ćete se osjećati bolje.

7. Zna komunicirati

Idealan partner pronalazi zajednički jezik s drugima, bez prijetnji ili zle volje. Također se može mirno obračunati s vašim otrovnim susjedom.

8. Vi ste mu prioritet

Muškarcima je obično teško usredotočiti se na više zadataka odjednom, ali onome tko vas voli, vi i vaši problemi bit ćete prioritet.

9. Vaše mišljenje je važno

Partnerstvo nije samo zajednički život, već prijateljstvo i međusobno povjerenje. Pravi muškarac vas sluša i uzima u obzir vaše mišljenje. Odluke donosite zajedno.

10. Pomaže u kućanskim poslovima

Ako vas muškarac cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate poput njegove domaćice. Razumije da se umorite na poslu i uvijek vam je spreman pomoći u kućanskim poslovima. Pogotovo jer se zajedničkim snagama radi brže i tada imate više vremena za uživanje.