logo-t

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
12. Studeni 2018

Alpha Steppa dolazi u Zagreb

Irie Garden predstavlja zagrijavanje u Zagrebu za International Dub Gathering festival s Alpha Steppom uživo  
S nevjerojatnim veseljem najavljujemo kako nam po prvi puta u Hrvatsku 26. siječnja dolazi jedan od najpoznatijih i najboljih dub producenata, bolje rečeno jedna od najvećih legenda dub scene- Alpha Steppa! Osim što imamo gostovanje, zagrijavamo se za jedan od najvećih dub festivala u Europi- International Dub Gathering. Festival se održava u Španjolskoj četiri godinu za redom, a mi vam ekipa Irie Gardena dijeli dvije ulaznice za festival (više o tome potražite na njihovoj Facebook stranici). Željezničar će opet postati epicentar bassa jer nam dolazi žarko crvena zvijer iz Italije- Warrior Charge Soundsystem u svojoj punoj snazi. 
p.s. ulazak je na vlastitu odgovornost, za eventualne oštećene sluhove ekipa Irie Gardena ne odgovara. 

Alpha Steppa LIVE (UK)
Warrior Charge Soundsystem (IT)
DR. obi feat. Anja G (HR)
H G C- High Grade Commanda Sound (HR)

Powered: Warrior Charge Soundsystem ful sound & power 
Upad: 35kn <23h < 45kn

Alpha Steppa (UK)
Alpha Steppa, glazbeni producent, izvođač s brojnim međunarodnim gostovanjima i začetnik Steppas Recordsa, Trigram i Dubpl8-a ujedno je jedna trećina Dub Dynastya (zajedno s Alpha & Omega). Kao sin i nećak cijenjenih dub legendi Alpha & Omega, Alpha Steppa je od svojih malih nogu okružen soundsystem i dubplate kulturom. Iznimno talentirani producent, spaja glazbu s kojom je odrastao s novom generacijom UK bass glazbe. Njegov žestoki steppas dub stil crpi inspiraciju iz glazbenog nasljedstva, te je filtriran kroz istraživanje reggae, elektronske, world glazbe kao i zvukoterapije.
www.steppas.com/steprec
www.facebook.com/alphasteppa
www.discogs.com/artist/1961442-Alpha-Steppa

Warrior Charge Soundsystem (IT)
Warrior Charge Soundsystem iz Italije (Udine), soundsystem poznat po svojoj jarkoj crvenoj boji, dolazi natrag u Zagreb!. Izrasli su 2006. godine iz lokalne DIY scene, šireći pozitivne vibracije i duh suradnje u izgradnji jednog pravednijeg svijeta. Od tada dijele pozornicu s legendama scene (Jah Shaka, Zion Train, Aba Shanti, Channel One, The Disciples, Weeding Dub) i nastupaju na brojnim festivalima, kao što su Zion Station, Festintenda, Heartical Vibes, Dub Gate.
www.warriorcharge.noblogs.org
www.facebook.com/Warrior-Charge-Soundsystem

DR. obi feat. Anja G (HR)
Dr.obi započeo je svoje glazbeno putovanje u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Od 2005. godine član je najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan Ritam, te se potpisuje kao glavni tehničar za Seasplash Festival. Početkom 2017. počeo je stvarati svoju glazbu u suradnji s Anjom G. Anja G je mlada i nadolazeća pjevačica iz Zagreba koja je 2017. godine izdala svoj prvi singl "The Meaning" također s Dr.obijem. Godine 2017. nastupila je na većini važnih reggae i dub događanja u Hrvatskoj i regiji (Seasplash Festival, Dub Lab, Love & Rage (Italija) i mnoge lokalne klupske večeri u Zagrebu). Njen prvi službeni EP s dvije pjesme ("Bang!Bang!" i "Raggamuffin") izlazi na AmpliFyah Music, kao i remiksirano izdanje navedenih singlova. A za Woodland Records izlazi 7" vinil za japanskog producenta Dub Kazmana koji je snimio vokalnu verziju s Anjom G pod nazivom "Wrong System".
www.facebook.com/amplifyahmusic
www.instagram.com/amplifyah_music

High Grade Commanda Sound  (HR)
Kada je 2013.godine nekolicina prijatelja koje je spojila majka priroda, odlučila objediniti svoje vještine, promocije i selekcije mjuze, dj-inga i organizacije tuluma nastao je High Grade Commanda Sound. High Grade Commanda selektori odašilju pozitivne vibracije pretežno DUBokim basovima, steppers ritmovima, jungle krikovima, digitalnim dub signalima.
www.facebook.com/highgradecommanda

Dekoracije: Irie Garden
Tekst:  

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"