logo-t

 • Del Arno Bend -

  Del Arno Bend - "Ako ne znaš šta da radiš"

 • Nova dub/reggae večer na A Weekend Block Partyu

  Nova dub/reggae večer na A Weekend Block Partyu

 • Novo izdanje AmpliFyah Musica

  Novo izdanje AmpliFyah Musica

 • Alpha Steppa napravio potres u Željezničaru

  Alpha Steppa napravio potres u Željezničaru

 • Beogradski FC Apatride Utd predstavio novi album

  Beogradski FC Apatride Utd predstavio novi album

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

nike

Događanja
Vijesti
10. Rujan 2018

Ram Jam Session slavi godinu dana rada

Roots, reggae, dancehall, jungle, d'n'b, dub…
Ram Jam Session slavi godinu dana od svojeg prvog događanja u Pločniku! Za Bday Bashment zaduženi su rootsman Alex (Sandokan HiFi, Balkanac iz Berlina), junglist Omanian (brat iz BiH) i novi sastav Kontrabass kojeg čine Baki (Zion Radio) i Keso (Rasta Altitude Sound).

Mjesto zločina: Pločnik
Vrijeme napada: 20.9. od 21:30 do 02:00
Upad: besplatan

Alex (Sandokan HiFi)
Sandokan Hifi je roots & culture sound osnovan u Hannoveru 2006. godine, a danas žive na relaciji Berlin – Zagreb. Već niz godina glase za sound system koji predstavlja roots glazbu kao, na neki način, mobilna radio stanica. Od njih možete očekivati samo najfiniju jamajkansku selekciju, roots, rockers, dub i stepper s puno MC iznenađenja!

Omanian
Omanian je jungle DJ koji dolazi iz Bosne i Hercegovine. Istraživanjem i slušanjem glazbe bavi se dugo, a najbolje se pronašao u reggae, dub te drum’n’bass žanrovima. Omanian je energičan DJ koji svojom pažljivom selekcijom muzike sve tjera na ples, njegovi setovi su ispunjeni pozitivnom vibracijom i velikom količinom energije koju prenosi na ljude jungle skakalicama te jump-up drum’n’bassom. Izdvaja nekoliko partya na kojima je sudjelovao, a to su Bass Explosion (Zagreb), Seasplash Warm Up Party (Osijek/HR), Goulash Disko Festival (Vis/HR), Back2Back Session (Novi Sad), Halloween Party (Hermagor/AT), Rastok (Jelah/BiH), Dub Pon De Mountain Top (Zenica/BiH),…Pozornicu je dosada djelio s Ariesom, Jacky Murdom, Jinx In Dub, Krak In Dub, Balkans Hi Fi, Kingstoned Sound, Baga Soundoum, Trip to Zion djima, Shecom, 207 i mnogim drugima.

Kontrabass (BAKI & KESO)
Želja za opuštenijim setovima te super plesnim riddimima dovela je do stvaranja novog kolektiva Kontrabass kojeg čine Baki (Zion Radio) i Keso (Rasta Altitude Sound). Ovo je njihov debut na sceni, nah miss!
Tekst:   PR

Recenzije

Del Arno Bend - "Ako ne znaš šta da radiš"
Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"