logo-t

 • Del Arno Bend -

  Del Arno Bend - "Ako ne znaš šta da radiš"

 • Nova dub/reggae večer na A Weekend Block Partyu

  Nova dub/reggae večer na A Weekend Block Partyu

 • Novo izdanje AmpliFyah Musica

  Novo izdanje AmpliFyah Musica

 • Alpha Steppa napravio potres u Željezničaru

  Alpha Steppa napravio potres u Željezničaru

 • Beogradski FC Apatride Utd predstavio novi album

  Beogradski FC Apatride Utd predstavio novi album

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

nike

Događanja
Vijesti
1. Kolovoz 2018

UB40 stižu i u Rovinj

UB40 40 godina karijere slave u Rovinju
Originalna postava engleskog pop reggae benda; pjevač Allistair Ian Campbell, reper Astro te klavijaturist Mickey Virtue od 2013. godine nastupaju pod imenom UB40 featuring Ali, Astro i Mickey.

Oni su jedan od najuspješnijih bendova svjetske glazbene scene, njihovi hitovi poput “(I can’t help) falling in love with you”, “Kingston Town”, “Red, red wine” i danas su rado slušani, a kako bi proslavili 40 godina uspješne karijere krenuli su na svjetsku turneju “A Real Labour Of Love – 40th Anniversary Tour”. Originalna postava engleskog pop reggae benda; pjevač Allistair Ian Campbell, reper Astro te klavijaturist Mickey Virtue od 2013. godine nastupaju pod imenom UB40 featuring Ali, Astro i Mickey. Nakon niza uspješno odrađenih rasprodanih koncerata u Americi, Ali, Astro i Mickey krajem godine dolaze u Europu pa tako i u Hrvatsku gdje će nastupiti na Rovinjskoj noći 1. rujna 2018. godine na glavnome gradskom trgu.

– Ponosni smo što će u Istri u organizaciji Star produkcije i Turističke zajednice grada Rovinja nastupiti jedan od najvećih svjetskih bendova. Očekujemo veliki broj posjetitelja jer UB40 garancija je za dobru zabavu. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan – rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Legendarna grupa ove godine objavila je 19. album “A Real Labour Of Love” koji je oduševio publiku i kritiku te već u prvom tjednu zasjeo na drugo mjesto liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji. Na slavljeničkoj turneji, na kojoj će, kako kažu, uz nove, izvesti svoje najveće hitove, odradit će više od stotinjak nastupa, a pratit će ih osmeročlani reggae bend. UB40 featuring Ali, Astro i Mickey originalni su članovi i okosnica UB40 benda, koji je u bogatoj karijeri prodao više od 70 milijuna albuma, 50 singlova osvojilo je svjetske top liste, četiri puta bili su nominirani za Grammy za najbolji reggae album te za Brit Awards. Zato ih i nazivaju najvećim britanskim reggae bendom u povijesti stoga njihov nastup nemojte propustiti.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.
Tekst:  

Recenzije

Del Arno Bend - "Ako ne znaš šta da radiš"
Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"