logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Izašao prvi hrvatski riddim EP -

  Izašao prvi hrvatski riddim EP - "Bun Dem" Riddim

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

nike

Događanja
Vijesti
10. Lipanj 2018

Drugo izdanje Feeling Festivala

Reggae na Kanarskim otocima
Drugo izdanje najvećeg reggae događaja na Kanarskim otocima održat će se 30. lipnja u Tenerifeu. Nakon uspješnog prvog izdanja 2017. godine, Feeling Festival se vraća s međunarodnim zvijezdama kao i lokalnim umjetnicima. Festival će se održati 30. lipnja u Adeju, na jugu Tenerifea uz dvodnevni kulturni događaj koji će se održati 28. i 29.6. Na glavnoj pozornici naći ćete tri najzanimljivija imena na međunarodnoj reggae sceni: Alborosie, Tarrus Riley (ft. Dean Fraser) i Israel Vibration. Uz njih nastupaju i Sumerr, Canaries One Xe Band, Lioness Den, Isaiah, Don Virgil, Dada Wanche, A'Jah Porfecía Crew, Lava Sound, kao i Chiqui Dubs, Triggafinga Intl Sound i plesači iz Tenerife Dancehall Crewa. Nadalje, bit će prisutna gastro-zona, tržnica, informativni prostor, prostor za opuštanje i još mnogo toga.

Za početak, 28. i 29.6. održat će se besplatni kulturni dani koji će se održati na CDTCA-u (Centro de Desarrollo Turístico Costa Adeje) i FIT-a (Factoría de Innovación Turística de Canarias). U sklopu njih bit će radionice (fotografije, joga), dokumentarni filmovi, plesni nastupi i žongliranje, DJ nastupi, freestyle natjecanja uz konferencije. U obližnjem kampu Naute postoji obilje lokalnih smještajnih kapaciteta (apartmani i hoteli), Grad Adeje također nudi široku paletu aktivnosti i događanja koji su svi navedeni u kalendaru područja.

Ulaznice za Feeling festival sada se prodaju putem tomaticket.es i ticketbell.es platforme za 35 €. Postotak prihoda donirat će se za pomoć projektima koji podupiru one koji su u stanju socijalne isključenosti kroz Fundación Pedro Roguez Ledesma i za izgradnju škole u Gambiji sa Solidarios Canarios.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"