logo-t

 • Izašao prvi hrvatski riddim EP -

  Izašao prvi hrvatski riddim EP - "Bun Dem" Riddim

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
11. Svibanj 2018

Dub izdanje Nove scene

Tulum u Pločniku
16.5.2018. srijeda @ Pločnik, Zagreb
22:00 - 02:00h

Nova Scena je projekt pokrenut od strane inicijative Iza Scene kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni...

Ticija 
https://soundcloud.com/ticija
Rođena u Zagrebu dok je tinejdžerske godine provela u zemlji klokana, Australiji, u kojoj se zaljubila u duboke zvukove bassa veličanstvenog duba. Na povratku u Zagreb, saznala je za mjesto zvan Masters gdje je ostvarila svoju želju da nastupa. Iz Mastersa je stigla i u Pločnik u kojem je već nastupila pod imenom DUB Ritual uz svrhu da potakne publiku da odleprša sa svojim mislima i da se oslobode od bilo kakvih osobnih problema i stresa kroz ples. Njezin glavni cilj je snimati i producirati svoju glazbu raznih dimenzija, no do tada možemo uživati u njezinim glazbenim izborima i topljenju različitih misterioznih zvukova duba za dobar i uspješan plesni ritual.

Rasta Altitude Sound
www.facebook.com/rastaaltitudesound
Rasta Altitude Sound (R.A.S.) aka Keso Selecta je mladi reggae/roots/dub/steppers/dancehall izvođač koji promovira Rasta kulturu, jedinstvo i ljubav. Njegov stil se može opisati kao kombinacija starijih izdanja s novim izdanjima ukomponiranih s veselim zvukovima dub sirena. Keso je do sada nastupao na brojnim događanjima u Mastersu, Pločniku, Rasta Altitude #1, Reggae na Levanu, Gotiva fest 2017. w. HGC, Yerba Mala Bday i na Zion Radio emisijama.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"