logo-t

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
8. Siječanj 2018

Hornsman Coyote u Osijeku

Hornsman u Slavoniji
Club Oxygen predstavio je osječkoj publici događanja za početak 2018. godine. Tako će 20. siječnja prvi veći izvođač biti jedan od najaktivnijih srpskih glazbenika Nemanja Koić, poznatiji svima kao Hornsman Coyote. Koncert je povodom promocije albuma “Sevengreen” u sound system varijanti uz live soundsystem performans.

Legendarni srpski reggae glazbenik Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, nastupat će u subotu 20. siječnja u osječkom clubu Oxygene od 22h, u okviru turneje na kojoj promovira njegovo aktualno izdanje „Sevengreen“, koji je nedavno izdan pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.

Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn sa svojim novim solo projektom ove godine zabilježio je niz nastupa širom Srbije i Europe, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit. Po riječima ovog glazbenika, prethodna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tijekom ove i naredne godine.

U 2017.godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio dio još sedam izdanja na kojima je gostovao, od kojih se posebno izdvaja suradnja s Del Arno Bendom na pjesmi „Još uvek ima nade“. Album „Sevengreen“ je inače deseti studijski album Nemanje Kojića, jednog od najplodnijih autora s današnjih prostora. Kako smo se proveli u Zagrebu na promociji njegovog albuma, pročitajte ovdje.
Tekst:  

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"