nike

Događanja
Vijesti
16. Listopad 2017

Ishan Sound u Splitu

Ishan Sound dolazi na treći rođendan GartzSounda

Za proslavu trećeg rođendana GartzSound nam sprema nešto drugačije u splitskom klubu Kocka 27. listopada: udaljavaju se od striktno dub večeri i šaraju po svim ¨140¨ stilovima, a za ovu specijalnu prigodu iz Bristola im stiže heroj UK bass scene, Ishan Sound.

Ishan Sound (Youg Echo // Peng Sound // Zam Zam // Tectonic) - Bristol, UK
Ishan (Cris Ebdon) živi i radi u Bristolu gdje, odmah po svom dolasku, osniva Young Echo, jedan od najutjecajnijih elektronskih glazbenih kolektiva.  U svojim setovima šara od duba i dubstepa preko grimea, hip hopa i sličnih žanrova. U svim njegovim produkcijama i setovima se uvijek osjeti dašak roots scene i heroja kao što je Jah Shaka, koji su na njega ostavili velik utjecaj u daljnjem razvoju. Za sebe kaže: “Whatever I’m doing I’ll always keep an element of dub influence in there” . Da ne pričamo previše, pogledajte njegov set u Bolier Roomu, let the music do the talking!

El Commando (PULP / No Balance ) - Split, Croatia
El Commando je mladac iz Splita, pobjednik Illectricity Nucomers natječaja 2012. Čini ½ PULP kolektiva koji je kroz kratko postojanje ugostio imena poput DJ Haus-a i M.O.O.N. unutar kluba Kocka u Splitu, a ono najopasnije tek pripremaju. Resident DJ je i u zagrebačkom kolektivu No Balance. Njegove setove mogli ste čuti po svim većim gradovima Lijepe naše, pa tako i po raznim festivalima. Iako vrlo mlad, El Commando je istinski ljubitelj i poznavatelj elektronske glazbe, njegovi techno/house/electro setovi su puni karaktera, zvuče svježe i šareno, te bi s lakoćom rasplesali i mrtve! Za ovu posebnu prigodu nam sprema posebni ¨140¨ set!

GartzSound - Split, Croatia
GartzSound je dub kolektiv iz Splita. Začetna ideja GartzSounda je promocija dub glazbe i soundsystem kulture koja praktićki ne postoji u Splitu. Svoje setove ne ograničavaju pa tako šaraju od rootsa i reggaea do digital duba, steppera i dubstepa. Kroz svoje serijale u klub Kocka su doveli razne izvođače i soundsysteme kao što su: Bass Matters, Botza Soundsystem, Balkans Hi Fi, Trip to Zion, Homegrown sound, Bamwise itd.

Powered by: Boca Soundsystem
Početak: 23:00
Upad: 40

ISHAN SOUND JE OTKAZAN! Organizatori poručuju:
Iako smo uložili veliki napor u organizaciju ovog događanja Ishan Sound je otkazan.  Avionske karte su kupljene preko Monarch avionske kompanije koja je bankrotirala i Ishan ne može doletjeti. Ulaz je besplatan, a nastupiti će:
Vex ( Warm up ) 23:00 - 00:00
GartzSound 00:00 - 02:00
Boca Soundsystem 02:00 - 04:00
El Commando 04:00 - 06:00

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“