nike

Događanja
Vijesti
28. Srpanj 2017

Antenat i Filip Motovunski na Ferragosto JAM-u

Deset godina Ferragosto JAM-a

Ferragosto JAM je glazbeni festival smješten uz Orahovačko jezero. Započeo kao druženje prijatelja uz roštilj i improviziranu pozornicu u deset godina narastao je u najveći festival u Slavoniji i jedan od najvećih domaćih festivala uopće. Ova trodnevna zabava pokriva rock, punk, hip hop, elektroniku i srodne žanrove, a na čak pet pozornica ove godine ugostit će više od 30 izvođača jake domaće i regionalne scene. Predivno jezero u podnožju planine Papuk privući će više od 15 tisuća ljudi, što Ferragosto JAM 10 čini najvećim izdanjem dosad. Uz izvođače Antenat (3.8.) i Filipa Motovunskog (5.8.) deseto izdanje Ferragosta uveličat će pregršt domaćih i inozemnih izvođača poput Maxa i Iggora Cavalere, She Loves Pablo, Elementala, Kandžije i njegovih Golih Žena, Pridjeva, Pips Chips & Video Clipsa, Bad Copya, Bolesne Braće, Repetitora, Mašinka, Beat Bustersa i mnogih drugih. 

Festivalska ulaznica 110/130 kn
Uključuje ulaz na sve dane festivala, kao i na sve stageve, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

Festivalski paket 230 kn
Sadržava festivalsku ulaznicu, majicu, lončić, razglednicu, limenku Žuje, ljuti umak i sponzorske poklone.
Paket se može kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, ZG) ili naručiti online na: https://goo.gl/KGNmA9

Jednodnevna ulaznica 80/100 kn
Jednodnevna ulaznica vrijedi za pojedini dan. Po istoj cijeni prodaje se i samostalna ulaznica za warm up day, 1. kolovoza (Return to Roots). Uključuje ulaz na festival za jedan dan na sve stageve, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

Max and Igor Cavalera “Return to Roots” – Ulaznica
samo ulaz 01.08.: https://goo.gl/a7JapK

Festivalska ulaznica + Return to Roots 150 kn
Uključuje ulaz na sve dane festivala + ulaz na “Max and Igor Cavalera Return to Roots” 01.08, kao i na sve stageve, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom). Već postojeći vlasnici festivalskih ulaznica za Return to Roots izdvajaju samo dodatnih 40 kn.

Službena prodajna mjesta:

Dirty Old Shop (Zagreb)
Blues (Orahovica)
Exit (Osijek)
Štedna (Virovitica)
KKC Pixel (Koprivnica)
Fontana (Đakovo)
Okac (Županja)
Tom Klub (Požega)
Dallas Music Shop (Rijeka)
Entrio prodajna mjesta

Tekst:  

Recenzije

Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“
Egoless - "Empire of Dirt"