nike

Događanja
Vijesti
27. Listopad 2015

Brainless Crew u Attacku

Dynamite soundsystem session inna madmax style 

Subota 5.12.2015. • Klub Attack (AKC Medika)• 22h • 30 kn
Novi međunarodni Roots Hi Fi po prvi puta u Hrvatsku dovode mlade francuske dub snage Brainless Crew. U žestokoj dub selekciji pridružuju im se već dobro poznati šibenčani Bass Matters te rezidenti Digitron Sound System.

Brainless Crew (Fr)
Brainless crew formirani su 2012. i jedni su od najmlađih predstavnika francuske dub scene. Nastupaju sa steppers i heavy dub selekcijom gdje vrte žestoke dubplateove i remixeve. Osim kao selektori, dečki iz Brainlessa su izgradili i vlastiti 10kW soundsystem koji je svakim danom sve jači. Pozornicu su djelili s crème de la crème dub scene - Mungos HiFi, Alpha&Omega, Fogata sound, Jahtari, Speng Bond, Mahom... Ponosni smo što dolaze u Zagreb, a poručuju nam da imaju puno iznenađenja u rukavu. Jedva čekamo!
www.facebook.com/BrainlessSoundSystem
https://soundcloud.com/brain-less
www.youtube.com/watch?v=pkB3CPSPh7c
www.youtube.com/watch?v=Xw8AZtXXo9U

Bass Matters (Ši)
Bass Matters kao projekt nastao je 2009. godine u suradnji sa šibenskom udrugom mladih te Kluba mladih u želji da se promovira bass kultura koje je posebno nedostajalo na obalama Lijepe naše, i u tome su itekako uspjeli. Ugostili su brojne domaće izvođače kao što su Dr. Obi, Lo Peaks, Meniga, Pistolero, Homegrown sound... Ovaj projekt nije samo stao na organizaciji događanja, već su otišli i korak dalje te izgradili vlastiti soundsystem te već tri godne za redom organiziraju mali dub festival u Šibeniku – Dub Camp. Ovom prilikom iskusit ćete njihovu selekciju na zelenom digitronovom čudovištu.
www.facebook.com/Bass-Matters

Digitron Soundsystem (Zg)
Jel' trebamo više išta o njima pisati? Mladići (LOL) iz Digitrona nam svaki put garantiraju dobru zabavu i teške bass vibracije. Ovaj put želimo da odu malo i u crveno, ipak je MadMax style...
www.youtube.com/watch?v=LAEhRUZ_p-U
http://digitronsoundsystem.net/

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“