logo-t

 • Preslušano: Alborosie, Pablo Raster, ELND, Fahbro

  Preslušano: Alborosie, Pablo Raster, ELND, Fahbro

 • Dub legende Lee Scratch Perry i Mad Professor dolaze u Zagreb

  Dub legende Lee Scratch Perry i Mad Professor dolaze u Zagreb

 • Kompilacija AKI

  Kompilacija AKI

 • Johnny Osbourne na Outlook festivalu

  Johnny Osbourne na Outlook festivalu

 • Umberto Echo -

  Umberto Echo - "Oneness in Dub"

nike

Događanja
Slušaj ovo
2. Ožujak 2018

Soulcraft - "Boots Tracks"

Novo iz regije 
Jedan od najznačajnijih reggae sastava na Balkanu, Soulcraft, objavio je novi singl “Boots Tracks”. Svjetska reggae zvezda Ras Mc Bean ovim singlom predstavlja se publici kao novi pjevač grupe Soulcraft.

Na poziv benda Soulcraft, Ras Mc Bean je proveo dva tjedna u Beogradu u prosincu 2017. i tom prilikom snimio je 15 novih pjesama. Glazbu potpisuju gitarist Slobodan Đukić i klavijaturist Vladimir Krkljuš, ujedno i producent albuma, dok je Ras Mc Bean autor tekstova. Snimanje je obavljeno u studiju “Blaze” u Beogradu. Prezadovoljan kvalitetom i potencijalom suradnje, Ras Mc Bean je odlučio postati trajni i ravnopravni član Soulcrafta.

“Očekujem da će ovaj album biti jedan od najboljih reggae albuma u Europi”, rekao je Ras Mc Bean u izjavi za beogradski portal Gle.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Ras Mc Bean član našeg benda,” izjavio je bubnjar grupe Soulcraft, Dejan Utvar.Rad s njim u studiju bio je veoma kreativan i intenzivan. Sada s nestrpljenjem očekujemo koncerte.”

Boots Tracks” je prvi singl i spot, koji najavljuje novi album, koji će u svibnju 2018. objaviti Ammonite Records. Spot su snimili Pjetro Coanini u New Yorku, i Vrtke Lazarević i Vladimir Dražić u Beogradu. Montažu spota obavio je Milan Jakonić. Prateće vokale u pjesmi “Boots Tracks” otpjevala je Kristina Kovač.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Preslušano: Alborosie, Pablo Raster, ELND, Fahbro
Kompilacija AKI
Dubioza kolektiv - "Pjesmice za djecu i odrasle"
Vibronics - "Woman on A Mission"
E:S:T:E:R - "I"