logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Reggae slovenija
Slušaj ovo
2. Ožujak 2018

Soulcraft - "Boots Tracks"

Novo iz regije 
Jedan od najznačajnijih reggae sastava na Balkanu, Soulcraft, objavio je novi singl “Boots Tracks”. Svjetska reggae zvezda Ras Mc Bean ovim singlom predstavlja se publici kao novi pjevač grupe Soulcraft.

Na poziv benda Soulcraft, Ras Mc Bean je proveo dva tjedna u Beogradu u prosincu 2017. i tom prilikom snimio je 15 novih pjesama. Glazbu potpisuju gitarist Slobodan Đukić i klavijaturist Vladimir Krkljuš, ujedno i producent albuma, dok je Ras Mc Bean autor tekstova. Snimanje je obavljeno u studiju “Blaze” u Beogradu. Prezadovoljan kvalitetom i potencijalom suradnje, Ras Mc Bean je odlučio postati trajni i ravnopravni član Soulcrafta.

“Očekujem da će ovaj album biti jedan od najboljih reggae albuma u Europi”, rekao je Ras Mc Bean u izjavi za beogradski portal Gle.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Ras Mc Bean član našeg benda,” izjavio je bubnjar grupe Soulcraft, Dejan Utvar.Rad s njim u studiju bio je veoma kreativan i intenzivan. Sada s nestrpljenjem očekujemo koncerte.”

Boots Tracks” je prvi singl i spot, koji najavljuje novi album, koji će u svibnju 2018. objaviti Ammonite Records. Spot su snimili Pjetro Coanini u New Yorku, i Vrtke Lazarević i Vladimir Dražić u Beogradu. Montažu spota obavio je Milan Jakonić. Prateće vokale u pjesmi “Boots Tracks” otpjevala je Kristina Kovač.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"